2019년 후기 종합시험 결과 공고 (The result of 2019 Fall Semester Comprehensive exam)

• 학생팀
  • 등록일 : 2019-11-07

2019년 후기 종합시험 결과가 확정되었습니다.

개인정보 보호를 위해 학번, 성명 등으로 안내하지 않으며,

통합정보시스템 첫 화면에서 바로 확인하실 수 있습니다.

문의사항이 있으시면 아래의 연락처로 연락바랍니다.

학생팀 홍성욱

Tel : 042-865-2332

Email : graduation@ust.ac.kr

----------------------------------------------------------------------------

The result of 2019 Fall Semester Comprehensive exam have been confirmed.

To prevent exposure of private information, it's not guided by name or ID.

You can find the result of 2019 Fall semester comprehensive exam on the first page of UST portal.

Shall there be further inquiries, please contact at the below information.

Student Affairs Team, Ryan Hong

Office : 042-865-2332

Email : graduation@ust.ac.kr